kvindelivet.dk

Lækre Kylling Enchiladas – Opskriften på de mexicanske pandekager

Hvis du er vild med mexicansk mad, og især enchiladas, så er denne opskrift lige noget for dig! I denne artikel vil jeg guide dig gennem hele processen med at lave lækre kylling enchiladas med de dejlige mexicanske pandekager. Så tag dine forkortere i hånden og lad os komme i gang!

Ingredienser til Kylling Enchiladas

 • Kyllingebryst (400 g)
 • Mexicanske pandekager/tortillas (8 stk.)
 • Løg (1 stk., finthakket)
 • Hvidløg (2 fed, finthakket)
 • Tomater (2 stk., i tern)
 • Majs (1 dåse)
 • Sorte bønner (1 dåse)
 • Revet cheddarost (150 g)
 • Chilipulver (1 spsk.)
 • Spidskommen (1 tsk.)
 • Olie (til stegning)
 • Frisk koriander (til pynt)
 • Salt og peber

Fremgangsmåde

 1. Start med at tilberede kyllingen. Skær den i mindre stykker og steg den sammen med løg og hvidløg i olie, indtil kyllingen er gennemstegt.
 2. Tilsæt tomater, majs, sorte bønner, chilipulver og spidskommen til panden. Krydr med salt og peber efter smag.
 3. Lad blandingen simre i ca. 10 minutter og rør af og til.
 4. Opvarm ovnen til 180 grader C.
 5. Varm tortillas i ovnen i et par minutter, så de bliver bløde og nemme at arbejde med.
 6. Fyld kyllingeblandingen i hver tortilla og rul dem sammen. Placer dem tæt sammen i et ildfast fad.
 7. Drys revet cheddarost over enchiladas og sæt fadet i ovnen i ca. 15-20 minutter, indtil osten er smeltet og gylden.
 8. Server dine lækre kylling enchiladas med frisk koriander på toppen og eventuelt guacamole eller salsa ved siden af.

Opdag flere opskrifter på enchiladas og tortillas

Har du nu fået blod på tanden og ønsker at prøve flere opskrifter på enchiladas og tortillas, så anbefaler jeg dig at besøge hjemmesiden “Valdemarsro”. Her finder du et væld af lækre mexicanske opskrifter, herunder også forskellige variationer af enchiladas og tortillas med kylling og andre spændende fyldninger.

Husk, at enchiladas er en fantastisk måde at samle venner og familie omkring et velsmagende måltid. Så sæt et mexicansk præg på din madlavning og nyd de lækre kylling enchiladas!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er enchiladas?

Enchiladas er en mexicansk ret, der består af tortillapandekager fyldt med forskellige ingredienser og bages i ovnen.

Hvordan laver man enchiladas med kylling?

For at lave enchiladas med kylling skal du først stege kyllingen og blande den med krydderier og saucer. Derefter fyldes tortillapandekagerne med kyllingblandingen, rulles og anrettes i et ovnfast fad. Til sidst bages de i ovnen, indtil de er gyldne og sprøde.

Hvordan laves tortillapandekager med kylling i ovnen?

For at lave tortillapandekager med kylling i ovnen skal du først stege kyllingen, blande den med forskellige fyld ingredienser og placere den i tortillapandekager. Derefter rulles tortillapandekagerne og anbringes i et ovnfast fad. Til sidst bages de i ovnen, indtil de er gyldne og sprøde.

Hvilke ingredienser kan man bruge til fyldet i enchiladas?

Man kan bruge en række forskellige ingredienser til fyldet i enchiladas, herunder kylling, ost, bønner, majs, løg, paprika og meget mere. Du kan tilpasse fyldet efter dine personlige præferencer og smag.

Hvad er forskellen mellem enchiladas og burritos?

Den primære forskel mellem enchiladas og burritos er, at enchiladas er lavet med tortillapandekager, der er fyldt og bagt i ovnen, mens burritos er rullet tortillapandekager, der er pakket og spist som en håndholdt mad.

Hvordan laver man enchiladas med pulled chicken à la Valdemarsro?

For at lave enchiladas med pulled chicken à la Valdemarsro skal du først stege kyllingen og trække den fra hinanden til små stykker. Derefter blander du kyllingen med forskellige krydderier og saucer. Tortillapandekagerne fyldes med pulled chicken-blandingen, rulles og anrettes i et ovnfast fad. Til sidst bages de i ovnen, indtil de er gyldne og sprøde.

Hvad er den bedste opskrift på enchiladas?

Den bedste opskrift på enchiladas afhænger af dine personlige præferencer og smag. Der er mange forskellige opskrifter derude, så det er en god ide at eksperimentere og tilpasse opskriften til dine smagsløg.

Hvad er en god opskrift på enchiladas med kylling?

En god opskrift på enchiladas med kylling inkluderer normalt marineret kylling, saucer som salsa og enchilada sauce, diverse krydderier og en blanding af grøntsager og ost som fyld. Prøv at tilpasse opskriften ved at tilføje dine yndlingsingredienser for at skabe din egen signatur enchilada med kylling.

Hvad er en populær opskrift på mexicanske pandekager med kylling i ovnen?

En populær opskrift på mexicanske pandekager med kylling i ovnen er at fylde tortillapandekagerne med stegt kylling, salsa, majs, bønner, løg og ost. Herefter rulles de, anrettes i et ovnfast fad, og bages i ovnen, indtil osten er smeltet og enchiladas er sprøde.

Hvordan laver man enchiladas med burrito i ovnen?

For at lave enchiladas med burrito i ovnen skal du først lave en fyldt burrito med dine foretrukne ingredienser såsom kylling, bønner, ris, ost og salsa. Derefter anbringer du burritoen i et ovnfast fad, tilsætter ekstra sauce og ost, og bager det hele i ovnen, indtil osten er smeltet og enchiladas er sprøde.

Artiklen Lækre Kylling Enchiladas – Opskriften på de mexicanske pandekager har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 19 anmeldelser

Andre populære artikler: Opskriften på den lækre Gateau Marcel – Chokoladekage med Saltkaramel og Tilbehør25 Lækre og Sunde Snacksopskrifter til Enhver LejlighedUdforsk den mexicanske madkultur – Opskrifter og retter til enhver lejlighedOpskriften på den italienske Porchetta – Sådan laver du den perfekte rullesteg!Opskriften på den perfekte Creme BruleeOpskrift på de lækreste belgiske vafler!Opskriften på den perfekte Fragilité-kage: Lagkage, Bunde & Roulade!Opskrifter på Thailandsk Rød Karry: Kylling, Wok og Pasta!Opskriften på den perfekte Kylling Alfredo Pasta!Opskriften på den lækre Blomkålssalat fra ValdemarsroUdforsk Det Indiske Køkken – Opskrifter på Indiske Retter og MadKoldhævede boller – Opskrifter på lækre og nemme bollerFå den perfekte opskrift på Flammkuchen – den tyske pizza!Opskriften på den perfekte Pariserbøf – fra Price til moderne variationerOpskriften på den lækre Gateau Marcel – Chokoladekage med Saltkaramel og TilbehørOpskriften på den italienske klassiker: Vitello TonnatoLækre Cocktails og Drinks Opskrifter til Enhver LejlighedOpskriften på den lækre Gateau Marcel – Chokoladekage med Saltkaramel og TilbehørVerdens Bedste Chokoladekage – Opskriften du ikke må gå glip af!Lækker Opskrift på Teriyaki Kylling i Valdemarsro