kvindelivet.dk

Nemme og Bløde Gulerodsbrød fra Valdemarsro

Gulerodsbrøder en fantastisk bagværk, der tilføjer både smag og farve til din morgenmad eller eftermiddagste. Denne opskrift er særligt blød og nem at lave, hvilket gør den perfekt for både erfarne og nye bagere. Opskriften er oprindeligt fra Valdemarsro, og ved at følge disse detaljerede trin, vil du snart kunne nyde dit eget saftige og lækre gulerodsbrød.

Opskrift på Nemme og Bløde Gulerodsbrød fra Valdemarsro

Opskriften på dette gulerodsbrød er både simpel og indbydende.

Ingredienser:

  • 250 gram revne gulerødder
  • 3 æg
  • 150 gram sukker
  • 100 gram brun farin
  • 1 deciliter olie
  • 250 gram hvedemel
  • 2 teskefulde bagepulver
  • 1 teskefuld vaniljesukker
  • 1 teskefuld stødt kanel
  • ½ teskefuld salt
  • 75 gram solsikkekerner

Fremgangsmåde:

  1. Bland gulerødder, æg, sukker, brun farin og olie i en skål.
  2. Sigt hvedemel, bagepulver, vaniljesukker, kanel og salt, og tilsæt det til skålen med gulerodsblandingen. Bland det godt sammen.
  3. Tilsæt solsikkekernerne og rør rundt i dejen.
  4. Hæld dejen i en smurt brødform og bag det i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 50-60 minutter, eller indtil brødet er gyldent og gennembagt.
  5. Tag brødet ud af ovnen og lad det køle af i formen i ca. 10 minutter, inden det vendes ud på en bagerist for at køle helt af.

Servering og Opbevaring:

Dette gulerodsbrød er fantastisk friskbagt, men det kan også gemmes til senere anvendelse. Opbevar brødet i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til 3 dage. Du kan også skære brødet i skiver og fryse det ned for at forlænge holdbarheden.

“Dette gulerodsbrød er en lækker og saftig godbid, der er perfekt til både morgenmad og eftermiddagskaffe.”

Brødet indeholder følgende næringsværdier pr. 100 gram:
Næringsstoffer Mængde
Kalorier 350
Fedt 15 gram
Kulhydrater 45 gram
Protein 6 gram

Artiklen Nemme og Bløde Gulerodsbrød fra Valdemarsro har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 30 anmeldelser

Andre populære artikler: Opskriften på den perfekte Quesadilla med Kylling!Opskriften på Hjemmelavet Ketchup – Gastromandens Ketchup!Lækker Pastasalat med Kylling – Opskrifter og TipsLækker opskrift på tomatsalat med mozzarella og løgLækre salater til enhver lejlighed – Opskrifter og inspiration!Opskrifter på Æble- og Vindruegele: Sådan laver du den perfekte Gele!Nemme Opskrifter på Paprikasovs og Bretagne SauceOpskrifter på Bålmad: Nemme og Lækre Retter til Børn og VoksneOpskriften på den italienske Porchetta – Sådan laver du den perfekte rullesteg!Lækre og nemme vegetarretter – Opskrifter til hverdag og fest!Lækre salater til enhver lejlighed – Opskrifter og inspiration!Opskriften på den perfekte Squashkage med ChokoladeLækre Opskrifter med Dadler og Bacon!Opskriften på Verdens Bedste Broccolisalat med Bacon og RosinerHjemmelavet Nutella – Opskriften på den lækre nøddecreme!Opskrifter og Tips til Tilberedning af ArtiskokkerOpskriften på den perfekte Paneret Kylling – Crispy ChickenHjemmelavet Remoulade – Opskriften fra Valdemarsro!Verdens Bedste Citronmåne med Marcipan – Opskrifter og TipsOpskriften på den perfekte helstegte kylling i ovn med citron og hvidløg

mail@tobiasehlig.dk