kvindelivet.dk

Opskriften på Kyllingelasagne med Spinat og Mornaysauce

Kyllingelasagne er en lækker og mættende ret, der kombinerer den saftige smag af kylling med den friske smag af spinat og den cremede smag af mornaysauce. Denne opskrift fra Valdemarsro er både nem at lave og fuld af velsmag.

Ingredienser:

 • 2 store kyllingefileter
 • 250 g frossen spinat, optøet og afdryppet
 • 9-12 lasagneplader
 • 50 g smør
 • 50 g mel
 • 5 dl mælk
 • 100 g revet ost
 • Salt og peber efter smag

Fremgangsmåde:

 1. Forvarm ovnen til 200 grader. Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og krydr dem med salt og peber.
 2. Steg kyllingestykkerne på panden i smør, indtil de er gyldne og gennemstegte. Tag dem af panden og lad dem køle af.
 3. I mellemtiden smelter du smørret i en gryde. Tilsæt mel og rør det godt sammen, indtil det danner en klumpet masse.
 4. Tilsæt gradvist mælken og bring blandingen i kog under konstant omrøring. Lad saucen koge i et par minutter, indtil den bliver tyk.
 5. Tilføj halvdelen af den revne ost til saucen og rør godt rundt, indtil osten er smeltet. Smag til med salt og peber.
 6. I et smurt ovnfast fad lægger du et lag lasagneplader i bunden. Fordel halvdelen af kyllingestykkerne ovenpå.
 7. Derefter tilføjer du halvdelen af spinaten og hælder halvdelen af mornaysaucen over. Gentag processen med et nyt lag lasagneplader, resten af kyllingestykkerne, resten af spinaten og resten af saucen.
 8. Afslut med et lag lasagneplader og drys resten af den revne ost over.
 9. Bages i ovnen i ca. 25-30 minutter, indtil osten er gylden og bubbly.
 10. Server den lækre kyllingelasagne med en frisk grøn salat og nyd den!

Tip:

Hvis du ønsker at tilføje mere smag til din kyllingelasagne, kan du prøve at tilføje forskellige krydderier som f.eks. hvidløgspulver eller tørret oregano. Du kan også eksperimentere med forskellige typer ost, såsom Parmesan eller mozzarella, for at give retten en ekstra smagsdimension.

Opsummering:

Ingredienser Fremgangsmåde
2 store kyllingefileter Forvarm ovnen til 200 grader. Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og krydr dem med salt og peber.
250 g frossen spinat, optøet og afdryppet Steg kyllingestykkerne på panden i smør, indtil de er gyldne og gennemstegte. Tag dem af panden og lad dem køle af.
9-12 lasagneplader I mellemtiden smelter du smørret i en gryde. Tilsæt mel og rør det godt sammen, indtil det danner en klumpet masse.
50 g smør Tilsæt gradvist mælken og bring blandingen i kog under konstant omrøring. Lad saucen koge i et par minutter, indtil den bliver tyk.
50 g mel Tilføj halvdelen af den revne ost til saucen og rør godt rundt, indtil osten er smeltet. Smag til med salt og peber.
5 dl mælk I et smurt ovnfast fad lægger du et lag lasagneplader i bunden. Fordel halvdelen af kyllingestykkerne ovenpå.
100 g revet ost Derefter tilføjer du halvdelen af spinaten og hælder halvdelen af mornaysaucen over. Gentag processen med et nyt lag lasagneplader, resten af kyllingestykkerne, resten af spinaten og resten af saucen.
Salt og peber efter smag Afslut med et lag lasagneplader og drys resten af den revne ost over.

Med denne opskrift kan du lave en lækker kyllingelasagne med spinat og mornaysauce. Kombinationen af kylling, spinat og den cremede sauce giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Prøv denne opskrift og imponér dine gæster eller familie med en velsmagende og indbydende ret!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan laver man kyllingelasagne?

Kyllingelasagne laves ved at lave en fyldig sauce af kylling og spinat, som lægges mellem lag af lasagneplader og ost. Det hele bages i ovnen, indtil osten er gylden og bubbly.

Hvad er en god opskrift på kyllingelasagne med spinat?

En god opskrift på kyllingelasagne med spinat inkluderer saftigt kyllingekød, frisk spinat, en cremet bechamelsauce og et lag af velsmagende ost. Lagene gentages og bages indtil perfektion.

Hvordan laver man Valdemarsro’s kyllingelasagne med spinat?

Valdemarsro’s opskrift på kyllingelasagne med spinat indebærer en lækker kombination af saftige grillstegte kyllingestykker, frisk spinat, en smagfuld tomatsovs og en lag af velsmagende ost. Den bages derefter i ovnen, indtil den er boblende og gyldenbrun.

Hvordan laves lasagne med kylling og spinat?

Lasagne med kylling og spinat laves ved at kombinere saftig stegt kylling, frisk spinat, en velsmagende tomatsovs og en lækker ostesauce. Lagene gentages mellem lasagneplader og bages i ovnen.

Hvad er en god opskrift på kylling spinat lasagne?

En god opskrift på kylling spinat lasagne inkluderer saftigt kyllingekød, friske spinatblade, en fyldig tomatsauce og et lag af velsmagende ost. Alle ingredienserne lægges i lag mellem lasagneplader og bages indtil osten er gylden og bubbly.

Hvordan laver man kyllinge spinat lasagne?

Kyllinge spinat lasagne laves ved at stege saftige kyllingebryst og kombinere det med frisk spinat, en skøn tomatsauce og en lag af cremet ostesauce. De forskellige lag gentages mellem lasagneplader og bages derefter i ovnen.

Hvad er en god opskrift på lasagne med kylling og spinat?

En god opskrift på lasagne med kylling og spinat indebærer saftige kyllingestykker, frisk spinat, en lækker tomatsauce og et lag af cremet ostesauce. Alle ingredienserne lægges i lag mellem lasagneplader og bages indtil fyldet er varmt og osten er gyldenbrun.

Hvordan laver man kylling spinat lasagne à la Valdemarsro?

Valdemarsro’s opskrift på kylling spinat lasagne indebærer grillede kyllingestykker, frisk spinat, en velsmagende tomatsauce og et lag af cremet ostesauce. Lagene lægges mellem lasagneplader og bages i ovnen, indtil lasagnen er gylden og bubbly.

Hvad kan man lave af lasagne med kylling og spinat?

Lasagne med kylling og spinat er en skøn ret, der kan serveres som hovedret. Den er også perfekt til at have til overs, da den kan genopvarmes og spises igen som en lækker frokost eller middag.

Hvordan laver man en lækker spinatlasagne med kylling?

En lækker spinatlasagne med kylling laves ved at bruge friske spinatblade, saftige kyllingestykker, en velsmagende tomatsovs og et lag af cremet ostesauce. Lagene lægges mellem lasagneplader og bages i ovnen, indtil den er gylden og bubbly.

Artiklen Opskriften på Kyllingelasagne med Spinat og Mornaysauce har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 29 anmeldelser

Andre populære artikler: Sådan griller du den perfekte lammekølle ValdemarsroOpskriften på den perfekte Squashkage med ChokoladeGode opskrifter på mad fra ValdemarsroOpskriften på den perfekte Kylling FajitaMormors opskrift på de bedste pebernødder!Lær at lave hjemmelavede Chili Cheese Tops – Få opskriften her!Nemme Opskrifter på Paprikasovs og Bretagne SauceOpskriften på Sunde SpinatpandekagerVerdens Bedste Chokoladekage – Opskriften du ikke må gå glip af!Opskriften på den perfekte brun sovs til flæskestegOpskriften på den perfekte Fragilité-kage: Lagkage, Bunde & Roulade!Lær at Lave Hjemmelavet Hvidløgsbrød og Flutes Valdemarsro!Opskrifter på lækkert hjemmebagt brødOpskriften på Confiteret Andelår – Langtidsstegt i Ovn og på DåseLækre Tapas Retter – Nemme Opskrifter og Ideer til TapasFantastisk Kold Kartoffelsalat – Opskrifter og Tips til den Perfekte SalatVerdens Bedste Bouillabaisse Opskrift – Lav Den Franske Fiskesuppe Med Det Samme!Opskriften på den perfekte kiksekage – Uden Palmin, med Kondenseret Mælk og Chokolade!Opskriften på den klassiske Salat NicoiseOpskrifter med Chorizo: Den ultimative guide til den spanske pølse