kvindelivet.dk

Pikant Kylling i Fad – Nem Gæstemad med Kylling i Ovn

Er du på udkig efter en lækker og nem opskrift på kylling i ovn? Så prøv denne pikante kylling i fad med grøntsager og fløde. Denne ret er perfekt som gæstemad, da den både smager fantastisk og er utrolig simpel at lave. Med denne opskrift får du saftigt kyllingekød badet i en cremet pikant sauce, serveret med sprøde grøntsager. Det er en vinderkombination, der med garanti vil imponere dine gæster.

Opskrift på Pikant Kylling i Fad

Her er, hvad du skal bruge:

Ingredienser:

 • 4 store kyllingebryster
 • 1 løg, skåret i tern
 • 2 gulerødder, skåret i skiver
 • 1 rød peberfrugt, skåret i strimler
 • 1 grøn peberfrugt, skåret i strimler
 • 2 fed hvidløg, presset
 • 2 spiseskefulde olivenolie
 • 2 deciliter fløde
 • 2 deciliter pikantost (f.eks. Philadelphia med krydderier)
 • Salt og peber efter smag

Fremgangsmåde:

 1. Forvarm ovnen til 200 grader.
 2. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, og placer dem i et ildfast fad.
 3. I en stor pande opvarmer du olivenolie over medium varme.
 4. Tilføj løg, gulerødder, peberfrugter og hvidløg til panden, og sauter dem i et par minutter, indtil de er let gyldne.
 5. Fjern grøntsagerne fra panden og læg dem ovenpå kyllingen i fadet.
 6. I den samme pande tilsætter du fløde og pikantost.
 7. Rør godt rundt, indtil ost og fløde er helt kombineret og opvarmet.
 8. Hæld den pikante sauce over kyllingen og grøntsagerne i fadet.
 9. Bag i ovnen i ca. 25-30 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt og grøntsagerne er møre.

Servér din pikante kylling i fad med grøntsager og fløde som den er eller med dit foretrukne tilbehør, f.eks. ris eller brød.

Andre Lækre Variationer

Denne opskrift på pikant kylling i fad kan varieres på mange måder. Her er et par ideer:

 • Prøv at tilføje forskellige typer grøntsager, såsom broccoli, squash eller cherrytomater, for at tilføje ekstra farve og smag.
 • Du kan også eksperimentere med forskellige typer ost til saucen, f.eks. cheddar eller parmesan.
 • Hvis du kan lide mere krydret mad, kan du tilsætte en spiseskefuld karrypasta eller chili til saucen.

Uanset hvordan du vælger at tilpasse opskriften, vil resultatet være en velsmagende og imponerende ret, der vil få dine gæster til at komme tilbage efter mere.

Velbekomme!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg lave kylling i fad?

Du kan lave kylling i fad ved at bruge en opskrift, der kombinerer kylling med forskellige ingredienser og tilbereder det i ovnen.

Hvordan laver jeg pikant kylling i fad?

For at lave pikant kylling i fad kan du tilføje krydret sauce eller ost til din kylling i fad opskrift.

Hvad er en god opskrift på kyllingefilet i ovn?

En god opskrift på kyllingefilet i ovn er at tilberede kyllingefileterne med grøntsager og krydderier i en ovnfast fad eller bageplade.

Hvordan laver jeg kylling med pikant ost?

Du kan lave kylling med pikant ost ved at tilføje ostens smag og konsistens til kyllingefadet eller -retten.

Hvordan laver jeg en nem gæstemad med kylling i ovn?

En nem gæstemad med kylling i ovn kan laves ved at tilberede kyllingen med lækre saucer og krydderier og servere den med lækre grøntsager og tilbehør.

Hvad er en lækker ovnret med kylling?

En lækker ovnret med kylling kan være en kombination af kylling, grøntsager og saucer tilberedt i ovnen for at skabe en fyldig og velsmagende ret.

Hvordan laver jeg kylling i pikantsovs?

Du kan lave kylling i pikantsovs ved at tilberede kyllingestykker i en pikant sauce med krydrede smagfulde ingredienser.

Hvordan laver jeg kylling i fad med grøntsager og fløde?

Du kan lave kylling i fad med grøntsager og fløde ved at tilberede kyllingen sammen med forskellige grøntsager og tilsætte fløde for en cremet og velsmagende sauce.

Hvordan laver jeg kyllingefilet i ovn med grøntsager?

Du kan lave kyllingefilet i ovn med grøntsager ved at tilberede kyllingefileterne sammen med forskellige grøntsager og krydderier for at opnå en sund og fyldig måltid.

Hvordan laver jeg kylling med grøntsager?

Du kan lave kylling med grøntsager ved at tilberede kyllingestykker sammen med dine foretrukne grøntsager og krydderier for at opnå en næringsrig og velsmagende ret.

Artiklen Pikant Kylling i Fad – Nem Gæstemad med Kylling i Ovn har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 45 anmeldelser

Andre populære artikler: Opskriften på den perfekte varme kartoffelsalatOpskriften på de lækre koldhævede kanelsnurrer med kardemomme og Valdemarsro!Opskriften på de lækreste mexicanske Tortillas med OksekødFå den perfekte opskrift på Flammkuchen – den tyske pizza!Opskriften på den perfekte Chokolade Brownie – Verdens Bedste Brownie!Opskrifter med Broccoli: Lækre Retter til Aftensmad!Opskriften på den perfekte Fish and Chips – fra Øldej til TartarsauceOpskrifter på lækker Karrysuppe med KyllingSådan bager du det perfekte franskbrød – Den klassiske opskrift25 Lækre Kylling Retter – Opskrifter til Aftensmad og GæstemadOpskriften på den lækre æblecrumble med kanel og havregrynBanh Mi – Den perfekte Sandwich-Ret!Gode opskrifter på mad fra ValdemarsroSådan laver du den perfekte hjemmelavede kransekageOpskriften på de lækreste hjemmelavede Pitabrød!Lækker og nem festmad til dine gæster!Opskriften på Mormors Stegte Sild i EddikeOpskriften på den klassiske Enebærgryde fra ValdemarsroValdemarsros Verdens Bedste Chili Con Carne OpskriftOpskriften på de lækreste Pizzasnegle – Verdens Bedste!