kvindelivet.dk

Syltede Pærer Belle Helene – En Nem og Lækker Dessert

Pære Belle Helene er en klassisk dessert, der omfavner den søde og syrlige smag af pærer, chokolade og vaniljeis. Denne opskrift på syltede pærer Belle Helene er både nem og lækker og vil være et hit ved enhver lejlighed. Perfekt til at afslutte et godt måltid.

Syltede Pærer Valdemarsro

Opskriften er inspireret af Valdemarsro, hvor de syltede pærer tilføjer et ekstra lag af sødme og syrlighed til desserten.

Ingredienser

  • 4-6 modne pærer
  • 1 dl sukker
  • 1 dl vand
  • 1 vaniljestang
  • 1 citron – saften og skrællen
  • 200 g god mørk chokolade
  • Vaniljeis

Fremgangsmåde

Trin 1: Syltede Pærer

Pærerne skrælles, halveres og kernehuset fjernes forsigtigt. Vand, sukker, citronsaft og -skal samt den halve vaniljestang koges sammen i en gryde.

“Sørg for at bruge modne pærer, da de vil bevare deres form under kogeprocessen.”

Når sukkeret er opløst, tilsættes pærerne. Lad pærerne simre i sukkerlagen i ca. 10-15 minutter, indtil de er møre, men stadig faste.

  • Tip: Du kan teste pærernes konsistens ved at stikke en lille kniv ind i midten af ​​pæren.

Trin 2: Chokoladesauce

Mens pærerne simrer, smeltes chokoladen over vandbad eller forsigtigt i mikrobølgeovnen.

  • Tip: Brug god mørk chokolade med en høj kakaoindhold for den bedste smag.

Servering

Anret de syltede pærer i dybe tallerkener og hæld chokoladesauce over. Server desserten sammen med en skive vaniljeis.

God appetit!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan laver man desserten “Pære Belle Helene”?

Desserten “Pære Belle Helene” laves ved at pochere pærer og servere dem med vaniljeis og varm chokoladesauce.

Hvad er en opskrift på syltede pærer med råcreme?

En opskrift på syltede pærer med råcreme indebærer at sylte pærerne i en sukkerlage og servere dem sammen med en lækker råcreme.

Hvordan syltes pærer?

Pærer kan syltes ved at skære dem i skiver, koge dem i en sukkerlage og efterfølgende hælde dem på glas med lagen.

Hvad er en nem dessert med vaniljeis og syltede pærer?

En nem dessert med vaniljeis og syltede pærer kan være at servere vaniljeis med syltede pærer på toppen, eventuelt med lidt chokoladesauce.

Hvordan laver man pocherede pærer?

Pocherede pærer laves ved at koge pærerne i en sukkerlage tilsat krydderier som vanilje eller kanel, indtil de er møre og saftige.

Hvad er en opskrift på syltede pærer med valdemarsro?

En opskrift på syltede pærer med valdemarsro indebærer at sylte pærerne i en lage tilsat valdemarsro, som er en danskliknende krydderblanding.

Hvordan laver man en dessert med pære?

En dessert med pære kan laves på mange måder, f.eks. ved at bage pæren med marcipan, servere den med flødeskum, eller lave en mousse med pære.

Hvad er en opskrift på dessert med syltede pærer?

En opskrift på dessert med syltede pærer kan være at servere syltede pærer sammen med en lækker flødecreme og eventuelt karamel eller nødder på toppen.

Hvordan laves kogte pærer?

Kogte pærer laves ved at koge hele pærer i en sukkerlage tilsat krydderier som kanel eller ingefær, indtil de er møre og saftige.

Hvordan laver man syltede pærer på dåse?

Syltede pærer kan laves på dåse ved at skære pærerne i skiver, lave en sukkerlage, og putte skiverne og lagen i sterile glas, som efterfølgende kan lukkes og opbevares.

Artiklen Syltede Pærer Belle Helene – En Nem og Lækker Dessert har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 32 anmeldelser

Andre populære artikler: Oplev den russiske køkkenkunst: Opskrifter på RødbedesuppeOpskriften på den Gammeldags Romtoddy – Mod Forkølelse og meget mere!Boghvedegrød – En Nem og Sund Ret!25 Lækre Opskrifter med Hakket OksekødLækker Gryderet med Kylling og ValdemarsroVerdens Bedste Chokoladekage med Kokos – Den Du Ved Nok!Opskriften på den perfekte Hummus – fra Valdemarsro til Hjemmelavet!Sådan laver du hjemmelavet marcipan med flormelisOpskriften på den Ægte Spanske Paella – Valdemarsro!Sådan bager du det perfekte franskbrød – Den klassiske opskriftGræsk Moussaka – Opskrifter og Tips til at Lave den Perfekte Moussaka!Delikat Citronkage med Birkes og MarcipanOpskriften på den perfekte Macaroni and Cheese – Valdemarsro!Lækker Grøn Salat med Æbler – Opskrifter og Tips!Opskriften på Vietnamesisk Pho Suppe – Kylling & NudlerGulerodsmuffins: Opskrifter med Frosting, Ostecreme og Hvid Chokolade!Opskrifter på lækker Thaisuppe med Kylling og NudlerOpskriften på den klassiske Enebærgryde fra ValdemarsroOpskrifter på lækker Thaisuppe med Kylling og NudlerOpskriften på den perfekte Cosmopolitan-drink – med og uden alkohol

mail@tobiasehlig.dk