kvindelivet.dk

Hjemmelavede Træstammer – Opskriften på den perfekte Lagkagehuset-Kage!

Træstammer er en populær kage i Danmark, og en af de mest elskede træstammer findes hos Lagkagehuset. Men hvorfor ikke prøve at lave dine egne hjemmelavede træstammer? Det er sjovt, nemt og resultatet er en lækker dessert, som bestemt vil imponere dine gæster!

Opskrift på hjemmelavede træstammer

Her er en simpel og uimodståelig opskrift på hjemmelavede træstammer:

 1. Ingredienser:
  • 200g mørk chokolade
  • 100g sukker
  • 100g smør
  • 1 spiseskefuld kakao
  • 200g marcipan
  • Flormelis til pynt
 2. Fremgangsmåde:
  1. Start med at smelte chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen.
  2. Imens chokoladen smelter, pisker du sukker og smør godt sammen i en skål.
  3. Tilsæt den smeltede chokolade og kakao til skålen og bland det godt sammen.
  4. Form massen til små cylindriske træstammer og læg dem på køl i cirka 30 minutter.
  5. Rul marcipanen ud og skær den i tynde strimler.
  6. Pak hver træstamme ind i marcipanstrimlerne.
  7. Drys med flormelis på toppen for at få det autentiske træstamme-look.

Servér dine hjemmelavede træstammer som en lækker dessert eller som en festlig del af en kagebuffet. De vil helt sikkert blive en succes!

Find flere opskrifter på træstammer

Hvis du er blevet grebet af træstamme-feberen, så kan du finde flere opskrifter på hjemmelavede træstammer online. Der er utallige variationer med forskellige fyld og dekorationer. Prøv dig frem og find din egen favorit!

Citat: “Hjemmelavede træstammer er sjove at lave og smager fantastisk. Du kan også være kreativ med forskellige dekorationer og farver til forskellige lejligheder.” – Anonym bruger

Konklusion

At lave dine egne hjemmelavede træstammer er en sjov og tilfredsstillende proces. Det er en fantastisk måde at imponere dine gæster på og skabe lækre desserter til forskellige anledninger. Prøv opskriften ovenfor, og lav dine egne lækre træstammer – måske endda bedre end dem fra Lagkagehuset!

Artiklen Hjemmelavede Træstammer – Opskriften på den perfekte Lagkagehuset-Kage! har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 14 anmeldelser

Andre populære artikler: Opskriften på Verdens Bedste Mazarinkage!Opskrifter på sunde dadelkugler – Verdens bedste snacks med dadler!Opskriften på Verdens Bedste Citrontærte med Marengs og Lemon CurdOpskrifter på den lækreste æbletærte med marcipan og kanel!Verdens Bedste Jødekager – Opskriften fra Valdemarsro med HjortetaksaltOpskrift på Valdemarsro Kartoffel-Porre SuppeOpskriften på den perfekte vegetarlasagneOpskrifter på Rabarber Crumble: Sådan laver du den perfekte dessert!Valdemarsros vegetariske Chili Sin Carne – en opskrift du ikke må gå glip af!Lækker Chokoladeglasur – Opskriften på den perfekte topping til din chokoladekage!Opskriften på den perfekte spanske Tortilla – KartoffelomeletOpskriften på Panang Kylling: En Thai Ret Med Grøntsager og KokosmælkSådan laver du den perfekte hjemmelavede Chilimayo!Opskriften på den klassiske italienske ret: Cacio e PepeNemme Opskrifter på Paprikasovs og Bretagne SauceOpskriften på den perfekte Dark n Stormy drinkLækker Hjemmelavet Flødeis – Opskriften du skal bruge!Opskrifter på sund og lækker hjemmelavet æblegrød – også uden sukker og med skræl!Oplev Magien ved Dukkah – Opskrifter, Krydderi og KøbVerdens Bedste Jordbærtærte – Opskriften På Den Ultimative Jordbærkage!