kvindelivet.dk

Lækker opskrift på koteletter i fad

Hvis du er på udkig efter en nem og lækker opskrift med koteletter, så er koteletter i fad den perfekte ret. Denne ret er både mættende og fuld af smag. Med få ingredienser kan du lave en dejlig og velsmagende ret, der vil imponere dine gæster og familie. Her får du en skøn opskrift på koteletter i fad, som du kan servere med ris eller andre tilbehør.

Ingredienser til koteletter i fad:

 • 4-6 koteletter
 • 2 løg
 • 2 fed hvidløg
 • 1 rød peber
 • 1 grøn peber
 • 2 dl fløde
 • 1 dl vand
 • 1 spsk paprika
 • 1 tsk salt
 • 1/2 tsk peber
 • Smør til stegning

Fremgangsmåde:

 1. Start med at hakke løg og hvidløg fint. Skær også peberfrugterne i strimler.
 2. Opvarm en stor pande og smelt smørret. Steg herefter koteletterne på begge sider, indtil de er gyldne.
 3. Tag koteletterne af panden og læg dem i et ildfast fad.
 4. På samme pande tilsættes lidt mere smør, løg og hvidløg. Steg dem i et par minutter, indtil de er bløde og gyldne.
 5. Tilsæt de skårne peberfrugter, paprika, salt og peber. Steg det hele sammen i et par minutter.
 6. Tilsæt fløde og vand, og lad det simre i 5-10 minutter, indtil saucen bliver tykkere.
 7. Hæld blandingen over koteletterne i fadet.
 8. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 180 grader, og bag det i ca. 25-30 minutter, indtil koteletterne er møre.
 9. Servér de lækre koteletter i fad med ris eller dit foretrukne tilbehør.

Tip:

For ekstra smag kan du tilsætte bacon i skiver sammen med løg og peberfrugter.

Koteletter i fad opskrifter:

Der findes mange varianter af koteletter i fad. Her er et par andre opskrifter, som du kan prøve:

 • Fadkoteletter i flødesovs
 • Koteletter i fad med bacon
 • Koteletter i fad med paprika
 • Koteletter i fad med ris

Konklusion

Koteletter i fad er en lækker og nem ret, der kan varieres på mange måder. Denne opskrift er bare en af mange måder at tilberede koteletter i fad på. Prøv dig frem og find din egen favorit. Velbekomme!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan laver man koteletter i fad?

Koteletter i fad er en lækker og nem ret at lave. Start med at stege koteletterne på panden, og læg dem derefter i et fad. Tilsæt skiveskåret løg og evt. grøntsager efter smag. Hæld en god flødesovs over, og bag retten i ovnen i ca. 30-40 minutter.

Hvad er en god opskrift med koteletter?

Der findes mange gode opskrifter med koteletter. En populær en er koteletter i fad med ris. Steg koteletterne på panden og kom dem i et fad sammen med kogte ris. Tilsæt en lækker flødesovs med fx champignoner og krydderier. Bag retten i ovnen, indtil koteletterne er møre og sovsen er boblende.

Hvordan laver man koteletter i fad med bacon?

Koteletter i fad med bacon er en velsmagende ret. Start med at stege koteletterne på panden, og læg dem i et fad. Kom skiver af bacon på toppen af koteletterne og tilsæt skiveskåret løg. Hæld en flødesovs over, og bag retten i ovnen, indtil koteletterne er møre og baconen er sprød.

Hvilke opskrifter findes der med svinekoteletter?

Der er mange lækre opskrifter med svinekoteletter. Du kan fx prøve at stege dem i ovnen med paprika og løg, eller du kan lave en asiatisk inspireret ret med sojasauce og grøntsager. Mulighederne er mange, så det er bare om at eksperimentere og finde din favorit.

Hvordan laver man fadkoteletter i flødesovs?

Fadkoteletter i flødesovs er en klassisk ret. Start med at stege koteletterne på panden sammen med løg. Kom dem derefter i et fad og hæld en blanding af fløde, bouillon og krydderier over. Bag retten i ovnen, indtil koteletterne er møre og sovsen er tyknet. Server med kartofler eller ris.

Hvordan laver man koteletter i fad med paprika?

Koteletter i fad med paprika er en smagfuld ret. Start med at stege koteletterne på panden, og læg dem i et fad. Tilsæt løg, hvidløg og skivede paprika. Hæld en blanding af fløde, tomatpure og krydderier over. Bag retten i ovnen, indtil koteletterne er møre og grøntsagerne er bløde.

Hvad er en nem opskrift på koteletter i fad?

En nem opskrift på koteletter i fad er at stege koteletterne på panden og lægge dem i et fad. Tilsæt skiveskåret løg, gulerødder og evt. andre grøntsager efter smag. Hæld en flødesovs over, og bag retten i ovnen i ca. 30-40 minutter. Server med kartofler, ris eller pasta.

Hvad er en god opskrift med koteletter og ris?

En god opskrift med koteletter og ris er at stege koteletterne på panden og koge risene separat. Server koteletterne med de kogte ris ved siden af og evt. en frisk salat eller dampede grøntsager. Du kan også lave en lækker flødesovs og hælde over koteletterne og risene for ekstra smag.

Hvad er en luksus opskrift på koteletter i fad?

En luksus opskrift på koteletter i fad er at bruge gode kvalitetskoteletter og tilføje spændende ingredienser. Du kan fx lave en flødesovs med hvidvin og friske krydderurter som estragon eller rosmarin. Tilsæt skiveskåret svampe og løg for ekstra smag. Bag retten i ovnen, indtil koteletterne er møre og sovsen er cremet.

Hvad er en god opskrift på mormors koteletter i fad?

En god opskrift på mormors koteletter i fad er ofte en klassisk ret med enkelte ingredienser og masser af smag. Steg koteletterne på panden og læg dem i et fad. Tilsæt skiveskåret løg og evt. gulerødder. Hæld en blanding af fløde og bouillon over, og bag retten i ovnen i ca. 30-40 minutter.

Artiklen Lækker opskrift på koteletter i fad har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 14 anmeldelser

Andre populære artikler: Opskriften på Gazpacho – Den kolde spanske suppe!Opskriften på den klassiske italienske ret: Cacio e PepeOplev den Ægte Græske Farsbrød Opskrift – Kyllinge-, Oksekød-, Lammefarsbrød og meget mere!Opskrifter på Ovnbagt Spidskål med Parmesan og andre LækkerierOpskriften på den perfekte Kylling Alfredo Pasta!Opskrift på Hjemmelavet Othellolagkage med MakronbundOpskriften på den klassiske Salat NicoiseOpskriften på den perfekte hjemmelavede VaniljeisLækker opskrift på culottesteg i ovn med tilbehør fra ValdemarsroOpskriften på den ægte Græske Salat fra ValdemarsroOpskriften på den klassiske ungarske GullashsuppeSådan laver du de perfekte brændte mandlerOpskriften på Sunde SpinatpandekagerOprindelig Bøf Stroganoff Opskrift – En Valmue af Smag!Grillet jomfruhummer fra Valdemarsro – Opskrifter og TilberedningOpskrift på de bedste bananmuffins med chokoladeOpskrifter på Bålmad: Nemme og Lækre Retter til Børn og VoksneOpskrifter på Stegte Ris: Fra Æg og Kylling til Vegetarisk!Sådan tempererer du chokolade – trin-for-trin guideOpskrifter på lækre pirogger med oksekød