kvindelivet.dk

Opskrifter på Ovnbagt Spidskål med Parmesan og andre Lækkerier

Spidskål er en dejlig grøntsag, der kan bruges på mange forskellige måder i madlavningen. En af de mest lækre og velsmagende måder at tilberede spidskål på er ved at bage den i ovnen med parmesan. Denne opskrift er både simpel og hurtig at lave, samtidig med at den giver en fantastisk smagsoplevelse.

Hvordan tilbereder du bagt spidskål med parmesan?

For at tilberede denne lækre ret skal du bruge følgende ingredienser:

  • 1 spidskålshoved
  • 1 dl revet parmesanost
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • Salt og peber efter smag

Her er trinene til at tilberede bagt spidskål med parmesan:

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Vask spidskålen og fjern de yderste blade.
  3. Skær spidskålen i kvarte og fjern den indre kerne.
  4. Placer spidskålen i et ovnfast fad og pensl med olivenolie.
  5. Drys parmesanost over spidskålen og krydr med salt og peber.
  6. Bages i ovnen i ca. 20-25 minutter, indtil spidskålen er gylden og osten er smeltet.
  7. Server straks og nyd den skønne smag af bagt spidskål med parmesan!

Andre Lækre Opskrifter på Spidskål i Ovnen

Udover bagt spidskål med parmesan, er der masser af andre lækre måder at tilberede spidskål på i ovnen. Her er nogle eksempler:

  • Stegt spidskål i ovn med citron og honning
  • Gratineret spidskål med bacon
  • Kylling og spidskål i ovn
  • Grillet spidskål i ovn med hvidløg og fløde
  • Rød spidskål i ovn med ost og baconfedt

Disse variationer giver spidskålen forskellige smagsoplevelser og er perfekte som tilbehør til forskellige hovedretter.

Konklusion

Opskrifter på ovnbagt spidskål med parmesan og andre lækkerier er et fantastisk valg, når du ønsker at tilberede en velsmagende og sund ret. Disse opskrifter kan let tilpasses efter din egen smag og præference. Uanset hvilken opskrift du vælger, er jeg sikker på, at du vil elske smagen af ovnbagt spidskål med parmesan og andre spændende ingredienser. God fornøjelse!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan laver man spidskål i ovnen?

For at lave spidskål i ovnen skal du skære kålen i tykke skiver, pensle dem med olie og krydre med salt og peber. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter.

Hvad er en god opskrift på bagt spidskål med parmesan?

En lækker opskrift på bagt spidskål med parmesan er at skære kålen i kvarte, drysse med reven parmesan og bage i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, eller indtil kålen er gyldenbrun og sprød.

Hvordan laves spidskål i ovnen med ost?

For at lave spidskål i ovnen med ost skal du skære kålen i skiver eller kvarte og drysse med din foretrukne ost, f.eks. mozzarella eller cheddar. Bages ved 200 grader i ca. 20-25 minutter, indtil osten er smeltet og gyldenbrun.

Hvordan laver man gratineret spidskål?

For at lave gratineret spidskål skal du skære kålen i tynge skiver eller kvarte og komme den i et ovnfast fad. Bland fløde, revet ost og evt. krydderier i en skål og hæld blandingen over kålen. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, indtil kålen er mør og osten er gylden.

Hvad kan man servere sammen med spidskål i ovnen?

Spidskål i ovnen kan serveres som tilbehør til forskellige retter som f.eks. kylling, fisk eller oksekød. Det kan også serveres som en lækker vegetarisk hovedret med en salat ved siden af.

Hvordan laver man spidskål i ovnen med hvidløg?

For at lave spidskål i ovnen med hvidløg skal du skære kålen i kvarte og sautere dem sammen med hakket hvidløg i en pande, indtil de er let gyldne. Overfør kålen til et ovnfast fad, drys med salt og peber, og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter, indtil kålen er mør og sprød.

Hvordan laver man spidskål i ovnen med fløde?

For at lave spidskål i ovnen med fløde skal du skære kålen i skiver eller kvarte og placere dem i et ovnfast fad. Hæld fløde over kålen, drys med salt og peber, og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, indtil kålen er mør og fløden er reduceret og tyknet.

Hvordan laver man bagt spidskål med citron og honning?

For at lave bagt spidskål med citron og honning skal du skære kålen i kvarte og lægge dem i et ovnfast fad. Pres saften fra en citron over kålen, dryp med honning og drys med salt og peber. Bages ved 200 grader i ca. 25-30 minutter, indtil kålen er gyldenbrun og mørt.

Hvordan kan man anvende bacon sammen med bagt spidskål?

En populær måde at bruge bacon sammen med bagt spidskål er at skære bacon i små stykker og stege det på panden, indtil det er sprødt. Drys de sprøde baconstykker over den bagte spidskål for ekstra smag og tekstur.

Hvad er en god opskrift på gratineret spidskål med bacon?

En lækker opskrift på gratineret spidskål med bacon er at skære kålen i skiver og lægge dem i et ovnfast fad. Bland fløde, revet ost og stegte baconstykker i en skål og hæld blandingen over kålen. Bages ved 200 grader i ca. 30 minutter, indtil kålen er mør og gratineret med sprød bacon ovenpå.

Artiklen Opskrifter på Ovnbagt Spidskål med Parmesan og andre Lækkerier har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 27 anmeldelser

Andre populære artikler: Sådan bager du det perfekte franskbrød – Den klassiske opskriftLav din egen Hjemmelavede Cowboytoast med Opskriften fra Lidl!Opskrifter på flotte og sjove talkager til fødselsdag og andre festlige lejlighederOpskriften på de perfekte hjemmelavede KyllingenuggetsHjemmelavet Citron Lemonade – Opskriften på den perfekte Limonade!Nem Opskrift på Gammeldags GrønkålssuppeVerdens Bedste Citronfromage: Opskrifter, Tips og Tricks!Opskriften på Ølbraiserede Svinekæber – Tilberedning og TilbehørSådan laver du hjemmelavede fladbrød – Nemme opskrifter på fladbrød og pandebrødVerdens Bedste Hakkebøf med Bløde Løg og Brun SovsVerdens Bedste Drømmekage – Opskrifter fra Brovst og ValdemarsroOpskriften på den perfekte Gammeldags Kringle med Marcipan og RemonceOpskriften på den lækre Tom Yum Suppe med RejerOpskriften på den perfekte Tærtedej – Grov, Nem og Fuldkorn!Opskriften på den perfekte gravad laks med rævesovsOpskrifter på Ovnbagt Spidskål med Parmesan og andre LækkerierOpskrifter på Laks med Spinat og ValdemarsroLækre og sunde gulerodsboller – opskriften på de koldhævede gulerodsbrud fra Valdemarsro!Opskriften på den lækre Tabouleh Salat – Få den originale opskrift her!Gastromandens guide til forloren hare fra Valdemarsro

mail@tobiasehlig.dk