kvindelivet.dk

Opskriften på den perfekte Stegt Flæsk med Persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs er en klassisk dansk ret, som er elsket af mange. Den sprøde flæskesvær kombineret med den cremede persillesovs skaber en fantastisk smagsoplevelse. I denne artikel får du opskriften på, hvordan du laver den perfekte stegt flæsk med persillesovs.

Ingredienser

Til Stegt Flæsk Til Persillesovs
500 g flæsk (i skiver) 2 dl mælk
1 spsk olie eller smør 2 spsk hvedemel
Salt og peber 1 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Varm en pande op med olie eller smør.
  2. Steg flæskeskiverne sprøde på begge sider.
  3. Drys med salt og peber efter smag.
  4. Lad flæskeskiverne dryppe af på køkkenrulle.
  5. I mellemtiden laves persillesovsen:

I en kasserolle smeltes smørret.

Rør mel i smørret og lad det stege kort.

Tilsæt gradvist mælken under omrøring.

Lad sovsen simre i et par minutter.

Hak den friske persille fint og tilsæt den til sovsen.

Rør godt rundt og smag til med salt og peber.

Du kan servere flæsk og persillesovs sammen med kartofler, rødbeder eller syltede agurker for en traditionel dansk middagsret.

Opskriftstips

  • I stedet for at stege flæskeskiverne på panden kan du også tilberede dem i ovnen. Læg flæskeskiverne på en bageplade med bagepapir og steg dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter, indtil de er sprøde.
  • Hvis du ønsker en lidt tykkere sovs, kan du bruge mere mel i persillesovsen.
  • Hvis du ikke har frisk persille, kan du bruge tørret persille i stedet.
  • For at gøre persillesovsen ekstra lækker kan du tilføje en smule fløde.

Med denne opskrift kan du nemt lave den perfekte stegt flæsk med persillesovs, som vil imponere dine gæster eller din familie. Velbekomme!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er stegt flæsk?

Stegt flæsk er en traditionel dansk ret, der består af skiver af svineflæsk, der bliver stegt sprøde og serveret med persillesovs.

Hvad er persillesovs?

Persillesovs er en klassisk dansk sauce, der laves af smør, mel, persille og mælk. Den serveres som tilbehør til stegt flæsk og mange andre retter.

Hvordan laver man stegt flæsk i ovn?

For at lave stegt flæsk i ovnen skal du skære svineflæsket i skiver, placere det på en bageplade og stege det i ovnen indtil det er sprødt og gyldent.

Hvordan laver man persillesovs?

For at lave persillesovs skal du smelte smørret i en gryde, tilsætte mel og piske det sammen. Derefter hældes mælken gradvist i, og til sidst tilsættes hakket persille og eventuelt salt og peber.

Er der en opskrift på persillesovs fra Valdemarsro?

Ja, Valdemarsro er en populær madblog, og du kan finde en opskrift på persillesovs på deres hjemmeside.

Hvad kan man servere som tilbehør til stegt flæsk?

Traditionelt serveres stegt flæsk med persillesovs og kogte kartofler. Man kan også tilføje rødbeder eller syltede agurker som tilbehør.

Kan man stege flæsk i ovn med varmluft?

Ja, man kan stege flæsk i ovnen med varmluft. Det kan hjælpe med at gøre flæsket ekstra sprødt og gyldent.

Hvor lang tid tager det at stege flæsk i ovnen?

Stegetiden afhænger af ovnen og tykkelsen på flæskeskiverne, men det tager normalt mellem 20 og 30 minutter.

Hvad er det bedste persillesovs?

Det bedste persillesovs afhænger af personlig præference, men en god persillesovs skal have en cremet konsistens og en harmonisk smag af persille og fløde.

Hvad er opskriften på stegt flæsk med persillesovs i ovnen?

Opskriften på stegt flæsk med persillesovs i ovnen indebærer at skære flæskeskiver i den ønskede tykkelse, stege dem i ovnen indtil de er sprøde, og tilberede persillesovs ved siden af.

Artiklen Opskriften på den perfekte Stegt Flæsk med Persillesovs har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 22 anmeldelser

Andre populære artikler: Oplev den Ægte Græske Farsbrød Opskrift – Kyllinge-, Oksekød-, Lammefarsbrød og meget mere!Lækre Kylling Enchiladas – Opskriften på de mexicanske pandekagerHjemmelavet Remoulade – Opskriften fra Valdemarsro!Opskrifter på Nordjysk og Sønderjysk GrønlangkålOpskriften på den lækre hvide kartoffelpizzaLær at lave Croque Madame og Croque Monsieur – Opskriften på den franske morgenmad!Opskriften på Coq au Vin – Kylling i RødvinVerdens Bedste Banankage – Opskriften du ikke må gå glip af!Lækre sommerretter til Valdemarsro – nemme opskrifter på sommermadVerdens Bedste Havregrynskager – Opskriften på de Lækreste Kager!Lækre Kyllingefrikadeller fra Valdemarsro – Opskrifter og Tips til Tilberedning i OvnGode opskrifter på mad fra ValdemarsroOpskrifter på lækker Kyllingesalat – Fra Bacon til Ananas!Sund og Lækker Broccolisuppe – Opskrifter fra ValdemarsroLækker hjemmelavet creme fraiche dressing til salat, kartofler og kyllingNem og cremet fiskesuppe med torsk og rejerVerdens Bedste Citronmåne med Marcipan – Opskrifter og TipsOpskriften på den perfekte hjemmelavede VaniljeisOpskriften på den perfekte hjemmelavede rødkålOpskrifter på Kransekagekonfekt, Kransekagetoppe og Petit Fours

mail@tobiasehlig.dk